Szülőföldön magyarul, 2009-2010-es tanév

2010.02.12.

Sajtóközlemény

Az Iskola Alapítvány Magyarország Miniszterelnöki Hivatalának támogatásával 2010. február 15-től meghirdeti a „Szülőföldön magyarul” pályázatot a Nevelési-oktatási, valamint tankönyv- és taneszköz-támogatás-, illetve Hallgatói támogatás igénylésére, a 2009–2010-es tanévre. A pályázat feltételei az előző tanévekhez hasonlóan változatlanok maradtak. A kérelmek beküldési határideje 2010. április 30. (postai bélyegző dátuma).Az elmúlt tanévben az Alapítvány összesen 121 698 Nevelési-oktatási, valamint tankönyv- és taneszköz-támogatást utalt 41 622 706 lej értékben, valamint 5769 Hallgatói támogatást folyósított 317 295 lej értékben. A Nevelési-oktatási, valamint tankönyv- és taneszköz-, illetve Hallgatói támogatások 2008–2009-es tanévi kifizetését az Alapítvány februárban lezárja. A lebonyolított program részletes kiértékelése az Alapítvány honlapján, a www.iskolaalapitvany.ro oldalon olvasható.

Kolozsvár, 2010. február 12.

Nagy Zoltán
igazgató