MÉDIA

A CityRocks, Közép-Európa Legnagyobb Rockzenei Flasmobja, Kolozsvár 2021 – elnevezésű rendezvényünket szeptember 11-re halasztjuk

Hírek - 19.05.2021

Figyelembe véve a romániai hatóságok legutóbbi járványügyi intézkedéseit, a kolozsvári Iskola Alapítvány és a CityRocks Produkció által korábban 2021. június 19-ére meghírdetett – „CityRocks, Közép-Európa Legnagyobb Rockzenekara, Kolozsvár” – elnevezésű rendezvényét elhalasztja. A szervezők a döntést a koncertélményt lehetetlenné tevő feltételek teljesítése miatt hozták meg. A júniusi hónapra érvényes 500 fős létszámkorlátozás, a járványügyi előírások betartására vonatkozó konkrét szabályzat hiánya, valamint a határátlépés jelenlegi feltételei nem teszik lehetővé a hátramaradt egy hónapban az esemény biztonságos megszervezését. 

A fenti rendezvény új dátuma: 2021. szeptember 11. (esőnap: szeptember 12.) Az esemény helyszíne a bonchidai Bánffy-kastély.

A szervezők bíznak benne, hogy az új dátumon és helyszínen már egy igazi, felszabadult zenei eseményt tudnak megtartani minél több beoltott zenésszel és résztvevővel.